COOKING SUGAR, SUGAR

Cheesecake με χαλβά και μαρμελάδα τριαντάφυλλο


19 Ιουλίου 2014

cheesecake-111.jpg

 Υλικά: 350 γρμ μπισκότα τύπου digestive θρυμματισμένα σε σκόνη 110 γρμ βούτυρο λιωμένο 60 γρμ καρυδόψιχα χονδροκομμένη 450 γρμ τυρί κρέμα 450 γρμ χαλβά βανίλιας τριμμένο στον τρίφτη Ξύσμα από ένα λεμόνι 1 λοβό βανίλιας 200 γρμ μαρμελάδα τριαντάφυλλο

Διαδικασία: Ανακατεύετε σ’ ένα μπολ τα μπισκότα με τα καρύδια και το λιωμένο βούτυρο. Τα απλώνετε σε μια στρογγυλή φόρμα για κέικ 24cm και το βάζετε στο ψυγείο. Αφρατεύετε το τυρί κρέμα μαζί με το ξύσμα και τα σπόρια από τον λοβό της βανίλιας με το σύρμα. Προσθέτετε τον θρυμματισμένο χαλβά και το στρώνετε προσεκτικά στην φόρμα. Το εύκολο με αυτό το γλυκό είναι ότι μπορείτε να το σερβίρετε κατευθείαν μαζί με την μαρμελάδα τριαντάφυλλο ,μπορείτε να το αφήσετε στο ψυγείο να παγώσει ή μπορείτε να το βάλετε και στην κατάψυξη και να το φάτε σαν τούρτα παγωτό. Η επιλογή δικία σας.

Μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες συνταγές στο www.amscakes.com.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.