Υλικά
1 λίτρο γάλα
250 γραμμάρια ρύζι
5 κουτ. της σούπας ζάχαρη
Κανέλλα σε σκόνη
Μισή βανίλια σε σκόνη
Εκτέλεση
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα λίγο νερό και βάζουμε το ρύζι μέχρι να μαλακώσει, ανακατεύοντας συνέχεια για να μην κολλήσει. Σε μια άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα και το βγάζουμε από τη φωτιά μόλις πάρει βράση. Ύστερα βάζουμε ξανά το γάλα στη φωτιά ενώ προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε συνέχεια. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Όταν δέσει βγάζουμε το ρυζόγαλο από τη φωτιά και ρίχνουμε κανέλα. Σερβίρουμε σε μπολ και τρώμε όταν είναι κρύα.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.