COOKING SUGAR, SUGAR

Σήμερα φτιάχνουμε την πιο νόστιμη καρπουζόπιτα


12 Ιουνίου 2017

cb020edd9f9ad5daec4f05c94af3661b.jpg

Υλικά

1 κιλό καρπούζι καθαρισμένο

2 1/2 φλυτζάνια αλεύρι

1 φλιτζάνι ζάχαρη

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

κανέλα

σουσάμι

Εκτέλεση

Kκαθαρίζουμε το καρπούζι, αφαιρούμε τους σπόρους και το κόβουμε σε κομμάτια. Στη συνέχει το στύβουμε με τα χέρια, για να φύγουν τα υγρά. Το μεταφέρουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το αλεύρι, το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Όταν έχουμε ρίξει όλα τα υλικά αδειάζουμε το μίγμα σε ένα ταψί με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με κανέλα και σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μια ώρα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.