Φτιάχνουμε σπιτικό παγωτό σοκολάτα και ξεχνάμε τον καύσωνα

Σάββατο, 01 Ιουλίου 2017
double-chocolate-chip-ice-cream-my-whole-food-life.jpg

Υλικά

200 γραμμάρια κουβερτούρα

2 φλιτζάνια γάλα εβαπορέ

3 αυγά

1 φλιτζάνι ζάχαρη

1 βανίλια

λίγο αλάτι

Εκτέλεση

Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί μαζί με ένα φλιτζάνι γάλα. Στη συνέχεια σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη και με λίγο αλάτι. Προσθέτετε τη βανίλια και τη ζεστή σοκολάτα στο μπολ ενώ ανακατεύετε. Στο τέλος ρίχνετε και το υπόλοιπο γάλα και όταν έχετε ανακατέψει καλά βάζετε το μίγμα στην κατάψυξη και όταν είναι έτοιμο το παγωτό απολαμβάνετε.