COOKING SUGAR, SUGAR

Απολαμβάνουμε τον πιο νόστιμο κορμό σοκολάτας χωρίς βούτυρο και χωρίς ψήσιμο


13 Ιουλίου 2017

1456909566435.jpg

Υλικά

350 γραμμάρια μπισκότα  σοκολάτας

125 ml κρύο γάλα

200 γραμμάρια ρικότα

50 γραμμάρια  ζάχαρη

50  γραμμάρια κομματάκια σοκολάτας

Εκτέλεση 

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί και τη ζάχαρη μέχρι να γίνει μια κρέμα. Στη συνέχεια καλύπτουμε το μπολ με μια μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο. Εν τω μεταξύ, σπάμε τα μπισκότα με ένα μίξερ και τα προσθέτουμε σε ένα άλλο μπολ, μαζί με το γάλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Με ένα πλάστη ανοίγουμε το μίγμα σε ορθογώνιο σχήμα και από πάνω απλώνουμε το τυρί που είχαμε στο ψυγείο. Για το τέλος προσθέτουμε τα κομματάκια σοκολάτας και τυλίγουμε προσεκτικά το γλυκό μέχρι να σχηματιστεί ένα ρολό. Το τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες πριν από το σερβίρισμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.