Υλικά
200 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος
500 ml γάλα αποβουτυρωμένο
30 γραμμάρια αμύλου αραβοσίτου
Διαδικασία
Διαλύουμε το άμυλο σε μισό ποτήρι κρύο γάλα και το ανακατεύουμε καλά. Το υπόλοιπο γάλα το ζεσταίνουμε μαζί με τη σοκολάτα, μέχρι να λιώσει εντελώς. Όταν βράσει το γάλα ρίχνουμε και το άλλο μισό και ανακατεύουμε γρήγορα και έντονα με μια ξύλινη κουτάλα ή ένα σύρμα. Σε λίγα λεπτά η πουτίγκα θα γίνει ρευστή και τότε σβήνουμε τη φωτιά και τη χωρίζουμε σε μερίδες. Αφήνουμε να κρυώσει, σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.