Υλικά
170 γραμμάρια ζάχαρης
900 γραμμάρια μήλα
200 γραμμάρια γάλα
220 γραμμάρια αλεύρι
3 αυγά
Μισό φακελάκια μαγιά
Μισό φακελάκι βανίλια σε σκόνη
Εκτέλεση
Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε τα μήλα και στη συνέχεια τα κόβουμε σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε σε ένα μπόλ με λίγο χυμό λεμονιού για να μην κιτρινίσουν. Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, το γάλα, τη βανίλια και τη μαγιά και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα. Στο τέλος προσθέτουμε τα μήλα και ανακατεύουμε απαλά. Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα στρογγυλό ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 50 λεπτά.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.