COOKING SUGAR, SUGAR

Κέικ σοκολάτας χωρίς βούτυρο και χωρίς αυγά


20 Σεπτεμβρίου 2017

dsc-0912-fotor-fotor.jpg

Υλικά

300 γραμμάρια αλεύρι

180 γραμμάρια ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο

1 φακελάκι μαγιά

1/2 φλιτζάνι κακάο

300 ml νερού

40 ml ρούμι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη μαγιά και το κακάο και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη. Σε ένα άλλο μπολ προσθέτουμε το ρούμι και το νερό ανακατεύουμε και στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι με το κακάο και ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές μίγμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ταψί για κέικ και ψήνουμε στο φούρνο για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.