COOKING SUGAR, SUGAR

Φτιάχνουμε πεντανόστιμα μπισκότα χωρίς βούτυρο και ζάχαρη


2 Μαρτίου 2018

landscape-1486581316-jg-delish-peanut-butter-cookies-0073.jpg

Υλικά

250 γραμμάρια αλεύρι ολικής άλεσης

50 ml λάδι από ηλιόσπορο

80 γραμμάρια γάλα

50 ml μέλι

1 αυγό

1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

Φλούδα από 1 πορτοκάλι και 1 λεμόνι

Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Κάνουμε μια τρύπα στη μέση και ρίχνουμε αυγό, το λάδι, το γάλα, το μέλι και την κανέλα. Ζυμώνουμε καλά μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές και προσθέσουμε τις φλούδες πορτοκαλιού και λεμονιού. Συνεχίζουμε να ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα. Φτιάχνουμε μια μπάλα και τη βάζουμε στο ψυγείο τυλιγμένη με ένα πανί για περίπου 30 λεπτά.

Όταν περάσει ο χρόνος ανοίγουμε τη ζύμη και κόβουμε τα μπισκότα στο μέγεθος που επιθυμούμε. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.