Υλικά
350 γραμμάρια Φράουλες
Χυμό από ένα λεμόνι
120 γραμμάρια ζάχαρη
30 γρ. κορν φλάουρ
Ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις φράουλες και τις κόβουμε σε κομμάτια. Στη συνέχεια τις βάζουμε στο μίξερ μαζί με τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού και χτυπάμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μίγμα. Βάζουμε το μίγμα με τις φράουλες σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά μαζί με το ξύσμα λεμονιού και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε. Όταν το κορν φλάουρ έχει διαλυθεί χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε για ακόμη 5 λεπτά.
Βάζουμε την κρέμα σε ένα μπολ, την αφήνουμε να κρυώσει και στη συνέχεια τη βάζουμε για μια ώρα στο ψυγείο.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.