COOKING SUGAR, SUGAR

Πεντανόστιμη κρέμα φράουλας χωρίς γάλα και αυγά


2 Μαΐου 2018

img-2971jpg-720x1080.jpg

Υλικά

350 γραμμάρια Φράουλες 

Χυμό από ένα λεμόνι

120 γραμμάρια ζάχαρη

30 γρ. κορν φλάουρ

Ξύσμα λεμονιού

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τις φράουλες και τις κόβουμε σε κομμάτια. Στη συνέχεια τις βάζουμε στο μίξερ μαζί με τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού και χτυπάμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μίγμα. Βάζουμε το μίγμα με τις φράουλες σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά μαζί με το ξύσμα λεμονιού και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε. Όταν το κορν φλάουρ έχει διαλυθεί χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε για ακόμη 5 λεπτά.

Βάζουμε την κρέμα σε ένα μπολ, την αφήνουμε να κρυώσει και στη συνέχεια τη βάζουμε για μια ώρα στο ψυγείο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.