Για κάποιους μπορεί να φανεί απίστευτο, αλλά ακόμη και τα vegan γλυκά που δεν έχουν ζάχαρη μπορεί να είναι λαχταριστά και πεντανόστιμα.
Υλικά
160 γραμμάρια αλεύρι αμυγδάλου
60 γραμμάρια τριμμένη καρύδα
2 ώριμες μπανάνες
20 γραμμάρια λάδι καρύδας
1 πρέζα σκόνης βανίλιας
1 πρέζα φυσικής μαγιάς
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και τις λιώνουμε σε ένα μπολ με ένα πιρούνι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι καρύδας, το αλεύρι αμυγδάλου, την τριμμένη καρύδα, τη βανίλια και τη μαγιά και ανακατεύουμε με ένα ξύλινο κουτάλι.
Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 10 λεπτά. Όταν περάσει η ώρα σχηματίζουμε τα μπισκότα. Τα βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 ° C για 22 λεπτά. Αφαιρούμε τα μπισκότα από τον φούρνο, τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα απολαμβάνουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.