
Το ρυζόγαλο είναι ίσως το πιο εύκολο και νόστιμο γλυκό και εμείς το λατρεύουμε. Αν ψάχνεις για το πιο ελαφρύ και νόστιμο ρυζόγαλο πάντα με φρέσκα υλικά, αυτή είναι η συνταγή.
Υλικά
½ φλιτζάνι ρύζι γλασέ
3 φλιτζάνια γάλα σόγιας
1 φλιτζάνι νερό
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
Εκτέλεση
Πλένουμε το ρύζι καλά και το μισοβράζουμε σε μια κατσαρόλα με 1 φλιτζάνι νερό. Όταν απορροφηθεί το νερό προσθέτουμε το γάλα σόγιας και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Το αφήνουμε για 15 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κορν φλάουρ, αφού πρώτα το έχουμε διαλύσει σε 2 κ.σ. νερό. Ανακατεύουμε για άλλα 3 λεπτά. Μόλις πήξει μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολάκια.
Πηγή φωτογραφίας :/www.thespruceeats.com
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- 6 έξυπνοι τρόποι για να απαντήσεις σε κάποιον όταν σε προσβάλλει, διατηρώντας την ψυχραιμία σου
- Ειδικός σε θέματα ευτυχίας του Χάρβαρντ μοιράστηκε τη no1 συμβουλή για μια εύκολη και επιτυχημένη ζωή
- Ζώδια σήμερα (7/9): Η Σεληνιακή Έκλειψη φέρνει έντονη και μεταμορφωτική ενέργεια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο