Μια υγιεινή και εύκολη ιδέα για να δροσιστείτε το καλοκαίρι και μια εναλλακτική λύση για να απολαύσετε παγωτό με λίγες θερμίδες.
Υλικά
2 μπανάνες (αρκετά ώριμες)
200 γραμμάρια φράουλα
1/2 λεμόνι (ο χυμός)
2 κουταλιές της σούπας μέλι
Εκτέλεση
Πλένουμε, καθαρίζουμε τα φρούτα και τα κόβουμε σε κομμάτια. Τα βάζουμε σε ένα δοχείο που μπορεί να μπει στην κατάψυξη και στη συνέχεια ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού, για να μην μαυρίσουν. Ανακατεύουμε λίγο για να πάει παντού ο χυμός λεμονιού, στη συνέχεια κλείνουμε το δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη για 3 με 4 ώρες.
Όταν τα φρούτα έχουν παγώσει τα μεταφέρουμε σε ένα μίξερ, προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε, μέχρι να έχουμε την επιθυμητή κρεμώδη υφή. Το παγωτό είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Πηγή φωτογραφίας: www.ricettedalmondo.it
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
- Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
- Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της