COOKING SUGAR, SUGAR

Σοκολατένια λαζάνια: Ένα γλυκό που δύσκολα του αντιστέκεσαι


JTeam

23 Μαρτίου 2022

Σοκολατένια λαζάνια: Ένα γλυκό που δύσκολα του αντιστέκεσαι
https://lmld.org/
Δοκίμασε αυτά τα σοκολατένια λαζάνια και δε θα χάσεις.

Προμηθευτείτε τα υλικά και φτιάξτε αυτό το υπέροχο γλυκό που θα λατρέψετε. Τα λαζάνια σοκολάτας είναι από εκείνες τις συνταγές που δε πρέπει να χάσετε με τίποτα.

Υλικά

1 φλιτζάνι μπισκότα Oreo τριμμένα

4 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο

300 γρ. τυρί κρέμα

1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη

1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια

200 ml σαντιγί

2 φλ. γάλα πλήρες

2 κουτιά στιγμιαία πουτίγκα σοκολάτας

Συνδυάζουμε τα τριμμένα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο και τα ανακατεύουμε καλά. Μεταφέρουμε το μίγμα σε ένα ταψί, το πιέζουμε καλά και στη συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά, για να δέσει.

Ανακατεύουμε ή χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα μαζί με τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια, μέχρι να έχουμε ένα λείο και αφράτο μείγμα. Και στο τέλος προσθέτουμε τη σαντιγί και ανακατεύουμε απαλά.

Βγάζουμε το ταψί από το ψυγείο και απλώνουμε από πάνω το μίγμα με τη σαντιγί και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.

Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρά το γάλα και την πουτίγκα και ανακατεύουμε μαζί μέχρι να γίνει ένα παχύρευστο μείγμα και το απλώνουμε πάνω από τη στρώση τυριού κρέμας και τοποθετούμε πάλι το ταψί στο ψυγείο για άλλα 10 λεπτά.

Μόλις περάσουν τα 10 λεπτά προσθέτουμε ένα θέλουμε τις γαρνιτούρες της επιλογής μας και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες πριν το σερβίρουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.