Θέλετε ένα δροσερό παγωτό για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες; Το σημερινό παγωτό μάνγκο είναι αυτό που αναζητάτε.
½ μάνγκο
7 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
20 γραμμάρια μαύρης σοκολάτας
Ξεφλουδίζουμε πρώτα το μάνγκο και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Ύστερα το βάζουμε στο μπλέντερ με περίπου 7 κουταλιές της σούπας γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει κρέμα.
Δοκιμάζουμε και βεβαιωνόμαστε ότι το μείγμα είναι της σωστής γλυκύτητας και, εάν χρειάζεται, ρίχνουμε λίγο μέλι ή αγαύη για γεύση.
Μεταφέρουμε το μείγμα στις φόρμες παγωτού και τις αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες. Μόλις στερεοποιηθούν, το βγάζουμε από τη φόρμα (για να σας είναι πιο εύκολο να τις περάσετε κάτω από χλιαρό νερό) και τα διακοσμούμε με τη λιωμένη μαύρη σοκολάτα. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι ακόμα πιο απολαυστικό το παγωτό.
Καλή απόλαυση.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.