COOKING SUGAR, SUGAR

Παγωμένη κρέμα μπανάνα με μπισκότα, καρύδα και κάρυ, έτοιμη στο λεπτό


JTeam

2 Αυγούστου 2023

Παγωμένη κρέμα μπανάνα με μπισκότα, καρύδα και κάρυ, έτοιμη στο λεπτό
www.lacucinaitaliana.it, Foto: Riccardo Lettieri
Αυτή η παγωμένη κρέμα μπανάνα είναι τόσο καλή που δεν θα πιστεύετε ότι δεν είναι πραγματικό παγωτό.

Αυτή η φανταστική κρέμα μπανάνα με μπισκότα , καρύδα και κάρυ είναι σκέτη κόλαση και ό,τι πρέπει για μια ζεστή μέρα. Επίσης, χρειάζονται πολύ λίγα υλικά για να ετοιμαστεί. Ας δούμε μαζί τη συνταγή.

Υλικά

320 γρ. μπανάνες καθαρισμένες

120 γρ. γάλα

60 γρ. ζάχαρη

50 γρ μπισκότα κακάο

Μισή φρέσκια καρύδα

Κάρυ

Jenny.Gr
www.lacucinaitaliana.it, Foto: Riccardo Lettieri

Εκτέλεση

Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τις βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με μια πρέζα κάρυ.

Όταν περάσει η ώρα βγάζουμε τις μπανάνες από την κατάψυξη και τις χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το γάλα και τη ζάχαρη, παίρνοντας μια κρέμα. Σερβίρουμε με τα μπισκότα και την καρύδα κομμένη σε λωρίδες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.