COOKING SUGAR, SUGAR

Μπισκότα φυστικοβούτυρου στο air fryer με 3 μόνο υλικά


JTeam

20 Ιουνίου 2024

Μπισκότα φυστικοβούτυρου στο air fryer με 3 μόνο υλικά
unsplash
Αυτά τα εύκολα μπισκότα με φυστικοβούτυρο στο air fryer ψήνονται σε μόλις 7-8 λεπτά. Γρήγορα, και πεντανόστιμα, είναι η τέλεια μπουκιά όταν λαχταράτε κάτι γλυκό.

Το air fryer έχει αλλάξει τον τρόπο που μαγειρεύουμε, γιατί πλέον μπορούμε να φτιάξουμε νόστιμα πιάτα αστραπιαία. Ξέρατε όμως ότι μπορείτε επίσης να ψήσετε νόστιμες λιχουδιές, όπως μπισκότα; Το air fryer είναι στην πραγματικότητα η τέλεια συσκευή για το ψήσιμο μικρών γλυκισμάτων, όπως αυτά τα υπέροχα μπισκότα φυστικοβούτυρου με 3 μόνο υλικά.

Θα εκπλαγείτε με το πώς με 3 απλά υλικά μπορούν να μεταμορφωθούν αβίαστα στα πιο νόστιμα μπισκότα φυστικοβούτυρου.

Αυτά τα μπισκότα είναι ελαφρώς τραγανά εξωτερικά και λειώνουν τέλεια στο εσωτερικό. Και το καλύτερο είναι ότι ψήνονται στο air fryer στο λεπτό. Ας δούμε μαζί τη συνταγή.

Jenny.Gr
unsplash

Υλικά

1 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο: Χρησιμοποιήσαμε κρεμώδες φυστικοβούτυρο για αυτή τη συνταγή, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τραγανό φυστικοβούτυρο αν θέλετε περισσότερη υφή.

1/2 φλιτζάνι ζάχαρη: Θα χρειαστείτε λευκή ζάχαρη για να έχετε τη σωστή σύσταση.

1 αυγό: Ο συνδετικός παράγοντας που συγκρατεί τα πάντα.

Εκτέλεση

Ξεκινάμε και ανακατεύουμε το φυστικοβούτυρο, τη ζάχαρη και το αυγό μαζί σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να έχουμε ένα μίγμα κρεμώδες. Στη πλάθουμε με τα χέρια μας μικρές μπάλες και στη συνέχεια τις πατικώνουμε ελαφρώς για να πάρουν το σχήμα μπισκότου.

Στη συνέχεια τοποθετούμε στον κάδο του air fryer λαδόκολλα και βάζουμε τα μπισκότα σε απόσταση μεταξύ τους. Συνήθως ο κάδος μπορεί να χωρέσει 6 μπισκότα.

Ανάβουμε το air fryer στους 150 βαθμούς και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσουν τα μπισκότα, για 7-8 λεπτά. Ύστερα αφαιρούμε τον κάδο και αφήνουμε τα μπισκότα να σταθεροποιηθούν για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα, μεταφέρουμε τα μπισκότα σε μια σχάρα για να κρυώσουν.

Καλή απόλαυση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.