
Αν αγαπάτε τα επιδόρπια με φιστίκια, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτά τα μπισκότα, τα οποία μπορείτε να τα απολαύσετε ανά πάσα στιγμή και με κάθε περίσταση: Μπορείτε να τα φέρετε στο τραπέζι ως γλυκό στο τέλος του γεύματος μαζί με καφέ ή μπορείτε να τα φάτε ως σνακ ή για πρωινό. Και αφού ψηθούν, μπορείτε να τα διακοσμήσετε με πραλίνα φιστικιού, ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης ή απλά με ζάχαρη άχνη... αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Εν ολίγοις, αυτή είναι η καλύτερη συνταγή για φιστίκια και πρέπει οπωσδήποτε να τη δοκιμάσετε το συντομότερο δυνατό.
Υλικά
180γρ. πραλίνα φιστικιού + 3 κουταλιές της σούπας για διακόσμηση
140 γρ. αλεύρι ύπου 0
1 αυγό
Ζάχαρη άχνη για γεύση

Εκτέλεση
Πρώτα από όλα ανακατεύουμε την πραλίνα φιστικιού με το αυγό μέχρι να έχουμε ένα κρεμώδες μείγμα. Προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε καλά μέχρι αν αποκτήσουμε μια μαλακή ζύμη. Ύστερα φτιάχνουμε μπαλάκια περίπου 16 γρ. και τα τοποθετούμε στο ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος. Ψήνετε στους 180 βαθμούς στον φούρνο για 10 λεπτά: Μην παρατείνετε το μαγείρεμα ακόμα κι αν δεν φαίνονται ψημένα. Τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής βάζουμε 3 κουταλιές της σούπας πραλίνα φιστικιού για να διακοσμήσουμε τα μπισκότα όπως θέλουμε. Ολοκληρώνουμε με λίγο ζάχαρης άχνη…και καλή απόλαυση.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.