Υλικά:
- 900 γρ. φρέσκα φασολάκια
- ¼ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 3 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 3 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
- ¼ κ.γ. αλάτι
- ¼ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
- ¼ κ.γ. μουστάρδα
- λίγο πιπέρι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 4 φλιτζ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 1 φλιτζ. φέτα, θρυμματισμένη
Διαδικασία:
Βράζετε τα φασολάκια για 8-10' ή μέχρι να μαλακώσουν, παραμένοντας τραγανά, και τα στραγγίζετε. Σε ένα μπολ χτυπάτε το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, το ξύδι μπαλσάμικο, το σκόρδο σε σκόνη, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι. Ρίχνετε το μείγμα πάνω από τα φασολάκια, προσθέτετε το κρεμμύδι και ανακατεύετε καλά. Βάζετε τη σαλάτα στο ψυγείο για 1 ώρα. Πριν σερβίρετε ρίχνετε μέσα τα ντοματίνια και τη φέτα και ανακατεύετε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Ένας επίπονος κύκλος ολοκληρώνεται γι’ αυτά τα 3 ζώδια μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου
- Είσαι single; 5 λόγοι που πρέπει να χαίρεσαι γι’ αυτό, σύμφωνα με την επιστήμη
- Η Ιαπωνία δεν σταματά να μας εκπλήσσει: Δημιούργησε χώρους κλάματος, όπου άνδρες βλέπουν ταινίες μαζί σου και σκουπίζουν ακόμα και τα δάκρυά σου