Αλμυρές κρέπες με μπεσαμέλ και τυρί.
Υλικά (για 4 άτομα):
- 125 γρ. αλεύρι
- 2 αυγά
- 250 γρ. γάλα
- αλάτι (για τις κρέπες)
- 125 γρ. γραβιέρα
- 100 γρ. μπεσαμέλ
- 2 κ.σ. λάδι
- 40 γρ. βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία:
Για το χυλό (για τις κρέπες) αναμειγνύετε το αλεύρι με τα αυγά, το αλάτι και το κρύο γάλα. Τρίβετε τη γραβιέρα, αναμειγνύετε με τη μπεσαμέλ και ρίχνετε αλάτι και πιπέρι. Φτιάχνετε με το χυλό από δύο κρέπες για κάθε άτομο που θα γεμίσετε με το μείγμα της μπεσαμέλ και του τυριού. Ρίχνετε επάνω μερικά κομματάκια βούτυρο. Βάζετε στον φούρνο και σερβίρετε τις κρέπες ζεστές.
Καλή όρεξη!
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.