Σπαγγέτι με καμένο βούτυρο και φασκόμηλο

Σάββατο 7 Δεκέμβριος 2013

Αρέσει σε μικρούς και μεγάλους!

Υλικά:

1 πακέτο σπαγγέτι 1 1/2 φλιτζάνι βούτυρο 1 φλιτζάνι αμύγδαλα ελαφρά καβουρντισμένα 1 μάτσο φρέσκο φασκόμηλο

Διαδικασία:

Πλένετε και στεγνώνετε καλά το φασκόμηλο. Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτετε το βούτυρο και σε σιγανή φωτιά το ζεσταίνετε μέχρι να κοχλάζει αλλά χωρίς να βράσει. Προσθέτετε τα αμύγδαλα και αποσύρετε από τη φωτιά.

Στο μεταξύ βράζετε σε αλατισμένο νερό το σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Το σουρώνετε και κρατάτε 1/3 του φλιτζανιού από το νερό στο οποίο είχαν βράσει. Προσθέτετε το σπαγγέτι και το νερό στο τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά ανακατεύετε για 1 λεπτό περίπου.

Στο τέλος κόβετε το φασκόμηλο και το προσθέτετε και αυτό. Σερβίρετε αμέσως.

Καλή επιτυχία!