Συνοδεύει ιδανικά κάθε πιάτο με κρέας ή ψάρι.
Υλικά για 4-6 γαρνιτούρες: 1 κ. μικρές πατάτες 4 σκελίδες σκόρδου κοπανισμένες 1 κ.σ. μείγμα μυρωδικών 1 κ.σ. θυμάρι 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο Αλάτι Μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαδιακσία: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μπολ χτυπάτε το λάδι, τα μυρωδικά και το σκόρδο. Τα ρίχνετε στις πατάτες μαζί με 1 κ.γ. αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύετε. Μεταφέρετε τις πατάτες στο ταψί. Μην ξεπλύνετε το μπολ. Ψήνετε τις πατάτες για 1 ώρα περίπου μέχρι να ροδίσουν και ν α μαλακώσουν, ανακατεύοντας συχνα. Τις ξαναρίχνετε στο μπολ και ανακατεύετε, ώστε να απορροφήσουν το λάδι μυρωδικών που έχει απομείνει. Αλατοπιπερώνετε και δοκιμάζετε αν χρειάζεται κι άλλο. Είναι έτοιμες για σερβίρισμα.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.