Υλικά: 1 λαβράκι (600-700 γρ.) 250 γρ. μαγειρικό αλάτι ημίχονδρο 1 ασπράδι αβγού 1/4 λεμόνι Φρέσκο θυμάρι Πιπέρι
Διαδιακασία: Καθαρίζετε το ψάρι μόνο από τα βράγχια και τα εντόσθια, το πλένετε και το στεγνώνετε πολύ καλά. Βάζετε στο εσωτερικό του το λεμόνι και το θυμάρι. Χτυπάτε το ασπράδι σε μαρέγκα και ρίχνετε μέσα στο αλάτι, ανακατεύοντας ελαφρά. Βάζετε το ψάρι σε ένα λαδωμένο ταψί με την κοιλιά προς τα κάτω και χτίζετε γύρω του το μείγμα με το αλάτι. Ψήνετε το ψάρι σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.