Με κάρι και κρέμα καρύδας.
Υλικά για 4 άτομα: 2 φλιτζ. κόκκινες φακές 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ. τριμμένο τζίντζερ 1 κ.γ. σκόνη κάρι 2 τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένες 1 κ.γ. κύμινο 1 κ.γ. κόλιαντρος 2 κ. σ. μαργαρίνη 1 φλιτζ. ντοματάκια κονκασέ 1 φλιτζ. κρέμα καρύδας Αλάτι Φρέσκος ψιλοκομμένος κόλιαντρος για γαρνίρισμα
Διαδικασία: Σοτάρετε το κρεμμύδι, το τζίντζερ και το σκόρδοστη μαργαρίνη σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά. Ρίξτε στην κατσαρόλα τις φακές, το κάρι, τις τσίλι πιπεριές, το κύμινο, τον κολίαντρο και τα τοματάκια. Προσθέστε 2 φλιτζάνια νερό και βράστε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά. Αλατίστε, ρίξτε την κρέμα καρύδας και αφήστε για άλλα 2-3 λεπτάστη φωτιά. Σερβίρετε με το φρέσκο κόλιαντρο.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.