Υλικά για 4 άτομα: 1 πακέτο πένες 2 ξερά κρεμμύδια 2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου 10 ελιές Καλαμών 3 ώριμες ντομάτες 2 σκελίδες σκόρδο 1 φλιτζάνι φέτα κομμένα σε μικρά κομμάτια 1 κ.γ. δεντρολίβανο τριμμένο 4 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι
Διαδικασία: Τρίβετε το σκόρδο και καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα κόβετε σε λεπτές ροδέλες. Τα σοτάρετε με ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά. Κόβετε τα φιλέτα του κοτόπουλου στη μέση κατά μήκος και στη συνέχεια σε λεπτές φέτες. Τα ρίχνετε στην κατσαρόλα μαζί με το δεντρολίβανο και ανακατεύετε. Χαμηλώνετε τη φωτιά και τα αφήνετε να μεγειρευτούν για 5-6 λεπτά. Αφαιρείτε τα κουκούτσια από τις ελιές και τις ψιλοκόβετε. Κόβετε τις ντομάτες στη μέση, τις πατάτε με το χέρι ώστε να φύγουν οι σπόροι και τα υγρά τους και τις κόβετε σε φέτες. Τις προσθέτετε στο φαγητό μαζί με τις ελιές. Αλατοπιπερώνετε και αφήνετε το κοτόπουλο να βράσει για άλλα 10 λεπτά. Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο και τα στραγγίζετε. Τα ανακατεύετε με τη σάλτσα και τη φέτα και σερβίρετε.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.