COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Φουσίλι με σπανάκι


30 Απριλίου 2014

Μπορείτε αντί για φουσίλι να επιλέξετε ότι ζυμαρικό θέλετε. Υλικά για 4 άτομα: 1 πακέτο φουσίλι χωρίς γλουτένη 1 πακέτο τρυφερά φύλλα φρέσκο σπανάκι 1 κιλό πομοντορίνια Κρήτης 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη 1 κ.γ. αλάτι 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 φλιτζ. παρμεζάνα Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία: Κόβετε τα πομοντορίνια και τα τοποθετείτε σε ένα βαθύ μπολ. Προσθέτετε το αλάτι, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο και το λιωμένο σκόρδο. Βράζετε τα φουσίλι σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα σουρώνετε και τα προσθέτετε καυτά μαζί με το σπανάκι στο μπολ. Προσθέστε την παρμεζάνα και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε αμέσως.

Πηγή: Συνταγές της Στιγμής

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.