COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Μοσχάρι λεμονάτο με κανέλα


15 Μαΐου 2014

Συνοδεύστε το με λευκό κρασί!

Υλικά για 4 άτομα: 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε φέτες 8 κ.σ. ελαιόλαδο Χυμός από 2 λεμόνια 2 ξύλα κανέλας Αλάτι Πιπέρι

Διαδικασία: Βάζετε το λάδι σε ρηχή κατσαρόλα με χοντρό πάτο, προσθέτετε το κρέας και το ροδίζετε. Όταν δεν έχει ούτε ίχνος υγρού και αρχίσει να τσιτσιρίζει, το σβήνετε με το χυμό λεμονιού, προσθέτετε ελάχιστο αλάτι, πιπέρι όσο θέλετε και την κανέλα. Ανακατεύετε προσεκτικά και ρίχνετε στην κατσαρόλα βραστό νερό μόλις που να σκεπάζει το κρέας. Χαμηλώνετε τη φωτιά να μαγειρευτεί το κρέας μέχρι να μαλακώσει. Στο μεταξύ, το παρακολουθείτε μήπως χρειαστεί κι άλλο νεράκι. Όταν μαλακώσει το κρέας ελέγχετε το αλάτι. Το φαγητό πρέπει να μείνει με το λάδι του. Το σερβίρετε με τηγανητές πατάτες ή spaghetti.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.