COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Τηγανητά κολοκυθάκια


3 Ιουνίου 2014

Νόστιμα κολοκυθάκια που μπορείτε να συνοδεύσετε με πατάτες.

Υλικά για 4 άτομα: 4 μεγάλα κολοκυθάκια Αλεύρι Ηλιέλαιο Ξίδι μπαλσάμικο Σόγια σος Λίγα φυλλαράκια φρέσκο δυόσμο Αλάτι

Διαδικασία: Κόβετε τα κολοκυθάκια σε 3-4 κομμάτια, ανάλογα με το μέγεθός τους και στη συνέχεια τα κόβετε σε λεπτά μπαστουνάκια. Τα πασπαλίζετε με αρκετό αλάτι, τα βάζετε στο σουρωτήρι και τα πιέζετε με το χέρι σας για να αποβάλλουν τα υγρά. Τα ξεπλένετε με κρύο νερό, τα στραγγίζετε και τα αλευρώνετε. Τα τηγανίζετε  σε καυτό ηλιέλαιο και όταν τα βγάλετε τα μεταφέρετε σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν από τα λάδι. Ανακατεύετε 4 κουταλιές της σούπας ξίδι μπαλσάμικο με 4 κουταλιές σόγια σος, προσθέτετε λίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου και συνοδεύετε τα κολοκυθάκια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.