Μια gourmet συνταγή ιδανική και για τους καλοκαιρινούς μήνες.
Υλικά για 6 άτομα:1 κιλό κολοκύθα 200 γρ. κρέμα γάλακτος Αλάτι Άσπρο πιπέρι 1/2 φλιτζ. ζωμός πουλερικών 1 λίτρο νερό Φρέσκο θυμάρι
Διαδικασία:Καθαρίστε την κολοκύθα και κόψτε την σε μικρά κομμάτια. Βραστε το ζωμό και το νερό και προσθέστε την κολοκύθα. Αλατοπιπερώστε, προσθέστε το θυμάρι και μαγειρέψτε για 10 λεπτά περίπου, ή μέχρι να μαλακώσει η κολοκύθα. Σουρώστε, αφαιρέστε το θυμάρι και λιώστε την κολοκύθα στο μπλέντερ, προσθέτοντας λίγο λίγο το νερό από το μαγείρεμα, μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή υφή. Διατηρείστε το μείγμα ζεστό. Χτυπήστε ελαφρώς την κρέμα γάλακτος, αλατοπιπερώστε και σερβίρετε μαζί με τη σούπα. Διακοσμήστε τα πιάτα με λίγο θυμάρι.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.