Νόστιμο κριθαράκι με κόκκινες πιπεριές

Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014

Εύκολη καλοκαιρινή συνταγή.

Yλικά:
250 γρ. κριθαράκι ψιλό
2 πιπεριές χοντροκομμένες
400 γρ. ντομάτα τριμμένη
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας δεντρολίβανο
1 κουτ. γλυκού πάπρικα
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι

Διαδικασία:
Τσιγαρίζετε το κρεμμύδι σε κατσαρόλα με το ελαιόλαδο για 5 λεπτά περίπου και προσθέτετε το δεντρολίβανο. Τα γυρνάτε με κουτάλα για 2-3 λεπτά να τσιγαριστούν και προσθέτετε το κριθαράκι και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον μαϊντανό. Αφήνετε το φαγητό στη φωτιά για 20 έως 25 λεπτά περίπου μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά του. Αλατίζετε, προσθέτετε μπόλικο πιπέρι, πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και σερβίρετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.