
Ιδανικό για μέσα στις γιορτές!
Υλικά:
- 1.200 γρ. χοιρινά παϊδάκια
- 70 ml soy sauce
- 75 ml ουίσκι
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 50 γρ. κόλιανδρο φρέσκο
- 60 γρ. μέλι
- πιπέρι
Διαδικασία:
Βάζετε τα υλικά σ΄ένα μπολ και ανακατεύετε καλά. Αφήνετε τα παϊδάκια μέσα στη μαρινάδα για 3 ώρες τουλάχιστον. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμού. Βάζετε τα παϊδάκια σε ταψί πάνω στη σχάρα και τα ψήνετε στο γκριλ για 8-10 λεπτά την κάθε πλευρά, καταρβέχοντας κατά διαστήματα με λίγη από τη μαρινάδα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.