COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Γλυκά spare ribs με ουίσκι


10 Δεκεμβρίου 2014

c949931dc2fc03052056b18e9b2d4c19.jpg

Ιδανικό για μέσα στις γιορτές!

Υλικά:

  • 1.200 γρ. χοιρινά παϊδάκια
  • 70 ml soy sauce
  • 75 ml ουίσκι
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 50 γρ. κόλιανδρο φρέσκο
  • 60 γρ. μέλι
  • πιπέρι

Διαδικασία:

Βάζετε τα υλικά σ΄ένα μπολ και ανακατεύετε καλά. Αφήνετε τα παϊδάκια μέσα στη μαρινάδα για 3 ώρες τουλάχιστον. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμού. Βάζετε τα παϊδάκια σε ταψί πάνω στη σχάρα και τα ψήνετε στο γκριλ για 8-10 λεπτά την κάθε πλευρά, καταρβέχοντας κατά διαστήματα με λίγη από τη μαρινάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.