Το μυστικό για τις καλύτερες πατάτες φούρνου

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015
cda2abaa1bf3f6be190004bbe9a490de.jpg

Υλικά

  • 6-7 πατάτες
  • 2 κουτ.σούπας μέλι
  • θυμάρι ή δεντρολίβανο
  • χυμό από 1 με 2 πορτοκάλια
  • λίγο ελαιόλαδο
  • 1 κουτ.σούπας μουσταρδάς
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις απλώνουμε σε ένα ταψί με όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε καλά. Μπορούμε στο ίδιο ταψί να βάλουμε μπουκιές κοτόπουλου που συνδυάζονται αρμονικά. Διαλέξτε τις κατάλληλες πατάτες να είναι για φούρνο και όχι για τηγάνι. Ψήστε στους 160 για μια ώρα και ανακατεύετε για να ψηθούν σωστά. Να προσθέτετε και λίγο νερό όταν χρειάζεται κατά βούληση.