Υλικά:
- 1 κουτί μακαρόνια κοχύλια
- 250 γρ. σπαράγγια κομμένα
- 1/2 κούπα pesto
- 1/3 κούπα λιαστές ντομάτες κομμένες σε λεπτές φέτες
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- προαιρετικά τυρί μοτσαρέλα
- προαιρετικά 1 αβγό μάτι για το σερβίρισμα.
- αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε αντικολλητικό σκεύος, σοτάρετε τα σπαράγγια στο ελαιόλαδο για 5 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέστε τις λιαστές ντομάτες, και το pesto και ανακατέψτε αφού προσθέσετε αλάτι και πιπέρι. Παράλληλα βράστε τα μακαρόνια all dente και σουρώστε ρίχνοντας λίγο ελαιόλαδο. Ρίξτε τα μέσα στην σάλτσα και ανακατέψτε. Σερβίρετε προαιρετικά με τη μοτσαρέλα και το αβγό μάτι.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- 6 έξυπνοι τρόποι για να απαντήσεις σε κάποιον όταν σε προσβάλλει, διατηρώντας την ψυχραιμία σου
- Ειδικός σε θέματα ευτυχίας του Χάρβαρντ μοιράστηκε τη no1 συμβουλή για μια εύκολη και επιτυχημένη ζωή
- Ζώδια σήμερα (7/9): Η Σεληνιακή Έκλειψη φέρνει έντονη και μεταμορφωτική ενέργεια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο