
Υλικά
- 1 κιλό ρεβίθια
- 2 μεγάλα κρεμμύδια
- 1 ποτήρι ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Λίγο αλεύρι
Εκτέλεση
Από το βράδυ μουλιάζετε τα ρεβίθια σε νερό. Την επόμενη μέρα, αφού έχουν φουσκώσει αρκετά, τα ρίχνετε μέσα σε κατσαρόλα, μαζί με τα τριμμένα κρεμμύδια, το αλάτι και το ποτήρι με το ελαιόλαδο. Ύστερα, πασπαλίζετε 1-2 κουταλιές αλεύρι και ανακατεύετε. Εν συνεχεία, προσθέστε το νερό, ώσπου να σκεπαστούν τα ρεβίθια και τα βράζετε για 1 1/2 ώρα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Ένας επίπονος κύκλος ολοκληρώνεται γι’ αυτά τα 3 ζώδια μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου
- Είσαι single; 5 λόγοι που πρέπει να χαίρεσαι γι’ αυτό, σύμφωνα με την επιστήμη
- Η Ιαπωνία δεν σταματά να μας εκπλήσσει: Δημιούργησε χώρους κλάματος, όπου άνδρες βλέπουν ταινίες μαζί σου και σκουπίζουν ακόμα και τα δάκρυά σου