Υλικά:
- 8 ψιλοκομμένες φέτες μπέικον
 - 2 κ.σ. βούτυρο
 - 1/4 φλ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
 - 1 κ.σ αλεύρι
 - 1/3 φλ. τριμμένη φέτα
 - αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο
 - 16 μανιτάρια καθαρισμένα
 - 6 φλ. φύλλα από σπανάκι
 
Εκτέλεση:
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό. Στη συνέχεια προσθέτετε το βούτυρο και το κρεμμύδι και το αφήνετε να μαλακώσει. Έπειτα ρίχνετε το σπανάκι αφήνοντας το για 2 λεπτά στη φωτιά. Απομακρύνεται από το μάτι το τηγάνι και προσθέτετε το αλεύρι, τη φέτα και ανακατεύετε πολύ καλά. Γεμίζετε τα μανιτάρια και τα ψήνετε στο φούρνο στους 180 για 15 περίπου λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
 - Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
 - Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της