Υλικά
- 10 παϊδάκια χοιρινού
- 125 ml. ελαιόλαδο
- 60 ml φρέσκο χυμό λεμόνι
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 2 κ.γ. μίγμα μπαχαρικών
- ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ φρέσκο δεντρολίβανο τριμμένο
Εκτέλεση
Μαρινάρετε τα παϊδάκια σε ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, αλάτι- πιπέρι, σκόρδο, μείγμα μπαχαρικών, δυόσμο και δεντρολίβανο και τα αφήνετε για 30' σε θερμοκρασία δωματίου. Ύστερα τα ψήνετε στο φούρνο ή σε σχάρα σε χαμηλή φωτιά. Ψήνετε ώσπου να πάρουν καφέ χρώμα εξωτερικά. Σερβίρετε με πατάτες baby ή σαλάτα εποχής.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.