COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Χοιρινά παϊδάκια με μυρωδικά


2 Ιουνίου 2015

Υλικά

  • 10 παϊδάκια χοιρινού
  • 125 ml. ελαιόλαδο
  • 60 ml φρέσκο χυμό λεμόνι
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 2 κ.γ. μίγμα μπαχαρικών
  • ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ φρέσκο δεντρολίβανο τριμμένο

Εκτέλεση

Μαρινάρετε τα παϊδάκια σε ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, αλάτι- πιπέρι, σκόρδο, μείγμα μπαχαρικών, δυόσμο και δεντρολίβανο και τα αφήνετε για 30' σε θερμοκρασία δωματίου. Ύστερα τα ψήνετε στο φούρνο ή σε σχάρα σε χαμηλή φωτιά. Ψήνετε ώσπου να πάρουν καφέ χρώμα εξωτερικά. Σερβίρετε με πατάτες baby ή σαλάτα εποχής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.