Υλικά:
- 5 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
- 200γρ. κίτρινο τυρί
- 2 κ.σ. λάδι με ψιλοκομμένο σκόρδο
- Αλάτι – πιπέρι
- Ψιλοκομμένος μαϊντανός για το γαρνίρισμα
Διαδικασία:
Βάζετε τα κολοκυθάκια σε ένα πυρέξ αφού πρώτα τα ανακατέψετε με το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι. Απλώνετε το τυρί στα κολοκυθάκια και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200βαθμούς για περίπου 10’, μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα. Σερβίρετε σε ένα πιάτο γαρνίροντας με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Tip: Σερβίρετε με φρέσκια σάλτσα τομάτας και λίγο τριμμένη παρμεζάνα!
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.