Υλικά:
- 1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
 - 1/2 φλιτζάνι καρύδια τριμμένα
 - 1 φιλέτο σολωμού
 - 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
 - 1/4 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
 - 3 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό από λεμόνι
 
Εκτέλεση:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς ºC . Σε ένα μικρό μπολ, αναμιγνύετε τη φρυγανιά με τα καρύδια. Τοποθετείτε το φιλέτο σολωμού σε ένα μεγάλο ταψί, πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και περιχύνετε το χυμό λεμονιού. Από πάνω πασπαλίζετε με το μίγμα φρυγανιά- καρύδια και τοποθετείτε το ταψί στο φούρνο, ψήνοντας για 15 λεπτά περίπου.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
 - Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
 - Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της