COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Εύκολο και γρήγορο: Κοτόπουλο με ρύζι


30 Ιουλίου 2015

42e.jpg
Υλικά: • 1 Κοτόπουλο σε μερίδες • ρύζι για πιλάφι - 1/2 πακέτο • βούτυρο • ελαιόλαδο • αλάτι • πιπέρι Εκτέλεση: Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Προσθέτετε στο τηγάνι το ρύζι και το βούτυρο και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό. Προσθέτετε νερό αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά σκεπάζοντας το τηγάνι με το καπάκι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.