Υλικά:• 1 Κοτόπουλο σε μερίδες
• ρύζι για πιλάφι - 1/2 πακέτο
• βούτυρο
• ελαιόλαδο
• αλάτι
• πιπέριΕκτέλεση:Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Προσθέτετε στο τηγάνι το ρύζι και το βούτυρο και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό. Προσθέτετε νερό αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά σκεπάζοντας το τηγάνι με το καπάκι.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.