Υλικά
- 2 ολόκληρα στήθη κοτόπουλο
- 2 κρεμμύδια ξερά
- 2 πιπεριές κόκκινες
- 2 κουτιά χυμό ντομάτας
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- 1 πακέτο κριθαράκι μέτριο
Εκτέλεση
Ψήνουμε τα φιλέτα κοτόπουλο και τα κόβουμε σε κύβους. Στη συνέχεια σοτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και τις πιπεριές μέχρι να μαραθούν. Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και 2 κούπες νερό και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει. Προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί. Όταν ρίξουμε το κριθαράκι πρέπει να είναι αρκετά νερουλή η σάλτσα. Προσθέτουμε το κριθαράκι και τους κύβους κοτόπουλο. Ανακατεύουμε συχνά και το αφήνουμε να βράσει για 5-7 λεπτά. Σβήνουμε και σκεπάζουμε. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20 λεπτά και να πιει τα υγρά που πρέπει. Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί ή με λίγη φέτα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.