Υλικά για 2 άτομα:
- 400γρ χυλοπίτες
- 200γρ φρέσκα μανιτάρια
- 350γρ ψιλοκομμένο μοσχαρίσιο φιλέτο
- 1 μεσαίο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κρέμα γάλακτος
- ζωμός βοδινού
- αλάτι πιπέρι
- 1 σφηνάκι λευκό κρασί
- λίγος ψιλοκομμένος μαϊντανός
- 2 κ.σ. βούτυρο
Εκτέλεση:
Βράζετε τις χυλοπίτες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώνετε 1 κουταλιά βούτυρο και σοτάρετε το κρέας και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει. Τοποθετείτε το κρέας σε ένα πιάτο και ζεσταίνετε τη δεύτερη κουταλιά βούτυρο. Σοτάρετε τα μανιτάρια, το σκόρδο, το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν και σβήνετε με το κρασί. Μόλις ξεθυμάνει το αλκοόλ προσθέτετε την κρέμα γάλακτος με το ζωμό. Αμέσως μετά προσθέτετε και τα φιλετάκια κρέας. Αφήνετε τη σάλτσα να δέσει. Σερβίρετε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
- Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
- Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της