Υλικά:
350γρ Fusilli
1 κ.σ. ελαιόλαδο
350γρ άγρια ή λευκά μανιτάρια κομμένα σε ροδέλες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
400ml κρέμα γάλακτος
250γρ τυρί gorgonzola θρυμματισμένη
αλάτι και πιπέρι
Για το γαρνίρισμα:
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζετε νερό και αλάτι και το αφήνετε να βράσει. Ρίχνετε τα fusilli και τα αφήνετε για 8-10 λεπτά ή ανάλογα με τις οδηγίες στο κουτί. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο. Προσθέτετε τα μανιτάρια και ανακατεύετε για 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτετε το σκόρδο και το αφήνετε για επιπλέον 2 λεπτά. Ρίχνετε τη κρέμα γάλακτος και την αφήνετε για 1 λεπτό μέχρι να πάρει βράση. Ανακατεύεται τη gorgonzola μέχρι να λιώσει τελείως σε χαμηλή φωτιά. Μην αφήσετε τη σάλτσα να βράσει αφού έχετε προσθέσει το τυρί. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά. Στραγγίζετε τα μακαρόνια, τα ρίχνετε μέσα στη σάλτσα και ανακατεύετε καλά. Ρίξτε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
 - Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
 - Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της