
Υλικά: 200γρ ζυμαρικά αστράκι 2 φλιτζάνια ζωμός λαχανικών 3 φλιτζάνια κατεψυγμένος αρακάς 2 κ.σ. ελαιόλαδο 4 κ.σ. τριμμένη μυζήθρα ½ φλιτζάνι λευκό κρασί Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση: Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ζωμό σε μέτρια φωτιά. Ρίξτε το κατεψυγμένο αρακά και ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσει. Βάλτε το μείγμα σε ένα μπλέντερ και πολτοποιήστε το και βάλτε ξανά στη ζεστή κατσαρόλα. Μόλις πάρει μια βράση προσθέτετε το αστράκι, το ελαιόλαδο και το κρασί και αφήστε το να μαγειρευτεί σύμφωνα με τις οδηγίες στο κουτί των ζυμαρικών. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι, τη μυζήθρα και ψιλοκομμένο δυόσμο και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Ένας επίπονος κύκλος ολοκληρώνεται γι’ αυτά τα 3 ζώδια μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου
- Είσαι single; 5 λόγοι που πρέπει να χαίρεσαι γι’ αυτό, σύμφωνα με την επιστήμη
- Η Ιαπωνία δεν σταματά να μας εκπλήσσει: Δημιούργησε χώρους κλάματος, όπου άνδρες βλέπουν ταινίες μαζί σου και σκουπίζουν ακόμα και τα δάκρυά σου