Υλικά: 200γρ ζυμαρικά αστράκι 2 φλιτζάνια ζωμός λαχανικών 3 φλιτζάνια κατεψυγμένος αρακάς 2 κ.σ. ελαιόλαδο 4 κ.σ. τριμμένη μυζήθρα ½ φλιτζάνι λευκό κρασί Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση: Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ζωμό σε μέτρια φωτιά. Ρίξτε το κατεψυγμένο αρακά και ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσει. Βάλτε το μείγμα σε ένα μπλέντερ και πολτοποιήστε το και βάλτε ξανά στη ζεστή κατσαρόλα. Μόλις πάρει μια βράση προσθέτετε το αστράκι, το ελαιόλαδο και το κρασί και αφήστε το να μαγειρευτεί σύμφωνα με τις οδηγίες στο κουτί των ζυμαρικών. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι, τη μυζήθρα και ψιλοκομμένο δυόσμο και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.