Υλικά:
- 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
- 3 κ.σ. βούτυρο
- 2 κ.γ. σκόνη σκόρδου
- 1 κ.γ. κρεμμύδι λιωμένο
- 1 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση:
Λιώνετε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέστε το κοτόπουλο και πασπαλίστεμε σκόνη σκόρδου, κρεμμύδι και αλάτι. Σοτάρετε για 10-15 λεπτά σε κάθε πλευρά, ή μέχρι το κοτόπουλο να ψηθεί μέσα και να πάρει χρώμα.
Extra tips:
- Συνοδεύστε το με πουρέ πατάτας ή πράσινη σαλάτα.
- Επίσης αν κόψετε τα φιλέτα σε κομματάκια είναι ιδανικά για μία Caesar’s salad.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.