Υλικά:
- Μία χούφτα βασιλικό
- Τριμμενα φύλλα παρμεζάνας
- 6 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- λίγο σκόρδο
- ψωμί μπαγκέτα κομμένο σε λοξές φέτες
Εκτέλεση:
Στο μπλέντερ χτυπάμε ένα σφηνάκι λάδι με μισή σκελίδα σκόρδο και τον βασιλικό ώστε να θυμίζει σάλτσα pesto. Τυλίγουμε τα ντοματίνια σε αλουμινόχαρτο και τα αφήνουμε στο φούρνο να μαλακώσουν για λίγα λεπτά. Ψήνουμε τα ψωμιά να γίνουν τραγανά και τα αλατοπιπερώνουμε. Αλείφουμε με το λάδι, προσθέτουμε τα ντοματίνια και στο τέλος ρίχνουμε την παρμεζάνα μαζί με έξτρα ψιλοκομμένο βασιλικό.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.