Υλικά:
- 1 φιλέτο σολωμου κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1κ.σ. βούτυρο
- αλάτι, πιπέρι
- τριμμένη παρμεζάνα
- 1 πακέτο πέννες
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
- 1 κούπα κατεψυγμένα μπιζέλια
Εκτέλεση:
Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το κρεμμύδι, τα μπιζέλια, το σκόρδο και το ψάρι και τσιγαρίζετε μέχρι να ψηθεί. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος ρίχνετε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε αργά αφήνοντας να σιγοβράσουν για 15'. Παράλληλα βράζετε τα μακαρόνια. Σερβίρεται ζεστό με τριμμένη παρμεζάνα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.