
Συστατικά:
- 160 γραμμάρια ρύζι
- 2 κομματάκια βούτυρο
- 50 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
- 1 μοτσαρέλα
- 3 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
Προετοιμασία:
Βράστε το ρύζι σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά περίπου, ώστε να είναι al dente. Σβήστε τη φωτιά και προσθέστε, ενώ είναι ακόμα ζεστό το ρύζι, το βούτυρο και τη μισή τριμμένη παρμεζάνα. Πάρτε ένα ταψί και καλύψτε το με αντικολλητικό χαρτί και πασπαλίστε με λίγο λάδι και ρίξτε τη τριμμένη φρυγανιά. Ύστερα βάλτε το μισό ρύζι και απλώστε με μια σπάτουλα. Από πάνω βάλτε τη μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες και μετά ρίξτε και το υπόλοιπο ρύζι και πασπαλίστε με την υπόλοιπη παρμεζάνα. Ψήστε στους 220 ° C για 15 λεπτά ή μέχρις ότου ροδίσει.
Διαβάζονται Τώρα
- 4 μαγαζιά στην Αθήνα για το καλύτερο παγωτό μηχανής - Κάθε χωνάκι και παιδική ανάμνηση
- 3 φράσεις που χρησιμοποιεί ένας τοξικός σύντροφος όταν τσακώνεται. Τις αναγνωρίζεις;
- Τα ζώδια της εβδομάδας από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (21 - 27/7/25) - Έρχονται στην επιφάνεια ανάγκες ελέγχου, επιβολής αλλά και βαθιές μεταμορφώσεις
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.