Υλικά:
- 1 κ.σ. λάδι
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 1 μικρό κομμάτι ginger ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. πάστα από κόκκινο κάρυ
- 1 κ.σ. κουρκουμά
- 1 κ.γ. αλάτι
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 10 baby πατάτες
- 2 κουτιά γάλα καρύδας
- 3 κούπες ζωμό λαχανικών
Στο λάδι τσιγαρίζετε λίγο τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το ginger χωρίς να τα κάψετε. Προσθέτετε το κάρυ, τον κουρκουμά, τη ζάχαρη και το αλάτι και ανακατεύετε. Στη συνέχεια προσθέτετε τις ψιλοκομμένες πατάτες με το ζωμό λαχανικών και το γάλα καρύδας. Αφήνετε όση ώρα χρειάζεται για να βράσουν. Για να κάνετε τη σούπα βελουτέ θα πρέπει να μην καλύπτονται οι πατάτες κατά το βράσιμο ώστε κατά το χτύπημα στο μπλέντερ να μην γίνει πολύ αραιή.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
- Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
- Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της