COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Πέννες με κοτόπουλο και σκόρδο


25 Φεβρουαρίου 2016

Υλικά:
  • 1 πακέτο πέννες
  • 1 κονσέρβα ψιλοκκομένες ντομάτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο
  • 1 κομμάτι από στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 100 ml κρέμα γάλακτος
  • αλάτι
  • πιπέρι
Εκτέλεση:

Βράζετε τις πέννες. Παράλληλα σε ένα τηγάνι τσιγαρίζετε το κοτόπουλο σε λάδι μέχρι να μαγειρευτεί καλά και το τοποθετείτε στην άκρη. Ξαναρίχνετε ελάχιστο λάδι στο τηγάνι και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι με το σκόρδο. Ρίχνετε την σάλτσα ντομάτας αλάτι, πιπέρι και αφήνετε να σιγοβράσει. Μόλις απορροφηθούν τα πολλά υγρά, προσθέστε την κρέμα γάλακτος και το κοτόπουλο. Ανακατέψτε καλά και αφήστε την σάλτσα να δέσει. Τέλος ρίξτε μέσα τα μακαρόνια και ανακατέψτε καλά. Σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.