COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

H σαλάτα ceasar’s αλά ελληνικά!


22 Φεβρουαρίου 2016

Υλικά:
  • μισή μερίδα από γύρο κοτόπουλο
  • κομμένο μαρούλι
  • ελιές
  • 6 ντοματίνια
  • 30 γρ τριμμένη φέτα
  • 1 βραστό αβγό
Για την sauce:
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
  • ελαιόλαδο
  • 200 γρ. μαγιονέζα
  • 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 κ.σ. φυσικό χυμό λεμόνι
  • πιπέρι
Εκτέλεση: Ρίχνετε σε ένα μπολ τα υλικά και ανακατεύετε, αφού πρώτα έχετε βράσει το αβγό. Ετοιμάζετε την sauce χτυπώντας όλα τα υλικά μαζί. Περιχύνετε τη σαλάτα με την sauce. αν επιθυμείτε προσθέστε extra παρμεζάνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.